TamSK Logo

TamSKin kisojen maksuporrastukset


   Takaisin Online-tuloksiin
HUOM! Maksuporrastus muuttunut, valitettavasti enää ei voi ilmota kisapaikalla eikä alle 3 päivää kisoista! Nämä siis vanhaa tietoa!

Avataan vähän TamSKin porrasteisen ilmon maksuporrastuksia ja päiviä, koska ne ovat kieltämättä sagin kisasivuilla aika sekavat pieneen tilaan puserrettuna. Oikeasti tämä on kuitenkin hyvin selkeää ja loogista ;) .

HUOM! Toistaiseksi muutos viimeiseen ilmopäivään netissä!

Kitussa olevien ongelmien vuoksi emme ota vastaan ilmoja toistaiseksi kisoja edeltävänä päivänä kituun/nettiin. Eli ilmo netissä loppuu vuorokautta aikasemmin, eli esimerkiksi viikonlopun kisoissa viimeinen ilmopäivä netissä on torstaina! Tämän jälkeen ilmot vain kisapaikalla ja startit on 25€/kpl. Tämä voidaan mutta takasiin siinä vaiheesa kun KITU kehittyy ja lähtönumeroiden arpominen toimii siellä kunnolla.


Lyhyesti:
Halvin maksu loppu aina viikkoa ennen kisaa, jos useamman päivän kisatapahtuma kyseessä, otetaan vertailupäiväksi se ensimmäinen kisapäivä. Siis jos on esimerkiksi iltakisat torstaina, halvin maksu loppuu edellisen viikon torstaina. Ja huomaa: TamSKin kisalahjakortit käyvät vain näihin halvimpiin ilmomaksuihin, ei enää sen jälkeen kun on maksu noussut, ellei maksa lisää. Tämän jälkeen hinta nousee 3 päivän ja kolmen euron säännöllä. 3 päivää halvimmasta on 3 euroa kalliimpaa, sitten taas seuraavat 3 päivää ja myös 3 euroa edellisestä kalliimpaa. Tämä (6 päivää halvimmasta, siis kisapäivää edeltävä) päivä on sagin järjestelmässä viimeinen ilmottautumispäivä (tilapäinen poikkeus, nyt vuorokautta aikasemmin!). Poikkeuksena kisapäivänä (paikan päällä) startit aina 25€ / kpl, maksu käteisellä tai seuran hyväksymillä liikuntaseteleillä. Kisapäivän ilmoaikataulu, kuten muutenkin, viimeistään ½ tuntia ennen rataantutustumista.


Yksityiskohtaisesti esimerkin voimalla:
Otetaan esimerkiksi kisat toukokuussa, eli viikonloppuna (la-su) 12-13.5.2018 ja kisaaja ei kisaa TamSKin lisenssillä, kisaa sunnuntaina ykkösluokassa. Halvin ilmo loppuu viikkoa ennen eli koska kahden päivän kisat, otetaan vertailupäiväksi aikasempi eli kuitenkin lauantai, vaikka kisaajan kisapäivä olikin sunnuntai, eli halvin ilmo loppuu lauantaina 5.5. Tällöin startit olisivat jäsenille 11 euroa, mutta koska kisaaja ei kisaa TamSKin lisenssillä on ensimmäinen startti 14 € ja seuraavat 12 €. No jos ei vielä tuolloin ilmonnut, on seuraavat 3 päivää 3 euroa kallimpia, eli tistaihin 8.5 asti maksut olisivat esimerkkitapayksessa 17€ ja 15€ seuraavat. Eikä kisalahjakortit enää käy maksuvälineeksi ilman lisämaksua. Jos tiistaihinkaan mennessä ei ilmonnut, kallistutaan taas se 3€ kolmeksi päiväksi eli startit maksaa perjantaihin 11.5 (tilapäinen poikkeus, nyt vuorokautta aikasemmin, eli torstai 10.5!)asti 20€ eka ja 18€ seuraavat startit. Ja jos haluaakin ilmota vasta kisapaikalla samana päivänä (tai perjantaina/lauantaina) nousee startit 25€ hintaan ja se on sitten sama kaikille ja jokaiselle startille. Viimeistään ½ tuntia ennen rataantutustumista (kuten ilmottautuminen kisapaikalla muutenkin).

TamSKin lisenssillä kisaavalla muuten samoin, mutta vertailumaksu, eli halvin hinta, on 11€ startti, eli maksuporrastukset 11€/14€/17€ ja 25€.


Huomaa,että jos laitat sagin järjestelmään muistutuksen ilmottautumisesta, muistutus tulee vasta ennen viimeistä mahdollisuutta ilmottautua netissä kalliimmalla hinnalla! (ja aina kitussa ei muistutus toimi lainkaan!) Tämän voit kiertää esimerkiksi sillä, että laitat muistutuksen kisasta googlen kalenteriin, tästä saat gmail-sähköpostimuistutuksen (asetuksista riippuen) siten spostiin, että oikeasti muistat ilmottautua sinä päivänä kun haluat halvemmalla. Tai laitat muistutuksen puhelimeen tms. Toivotaan kuitenkin, että sagin järjestelmä jossakin vaiheessa uudistuu ja saadaan muistukset ilmosta myös siihen halvimpaan ilmopäivään.

Tarkennus kisalahjakorteista: kisalahjakortilla voi myös maksaa halvimman ilmopäivän jälkeen, jos maksaa sen erotuksen rahalla tuolla samalla säännöllä 3 päivää / 3 euron kallistuminen. Eli 3 euroa lisää / startti jos ilmoat kisalahjakortilla 3 päivää halvimmasta ja 6 euroa lisää / startti jos ilmottaudut 6 päivän sisällä halvimmasta päivästä. Lisämaksut, kuten muutkin maksut tulee maksaa etukäteen tilille. Kisapäivinä lahjakortti ei enää käy, ainoastaan käteinen tai liikuntasetelit.

Liikuntasetelien käytöstä löytyy tieto tästä dokumentista.

Jos edelleen näistä kysyttävää, laita spostia: agikisat@tamsk.com, kiitos!
Last modified: Thu Sep 26 10:44:43 EEST 2019